Over de Portable Airco van ComfortPlus

Waarom een airco?

Met een portable airco van ComfortPlus ook zomers optimaal leef en werkcomfort

Een airco zorgt er in de basis natuurlijk voor dat onze woon- of werkruimte op warme, zomerse dagen lekker gekoeld blijft. Dit zorgt ervoor dat we een comfortabel leefklimaat creëren en de dingen die we doen in ons huis of op kantoor perfect uit kunnen voeren. Ook worden met airco’s steeds vaker slaapkamers gekoeld en zorgen ze ervoor dat je uitgerust en wel je dag weer kunt beginnen. Dit draagt bij aan een betere prestatie op school of op de werkvloer en helpt je ook om in je vrije tijd beter te kunnen ontspannen.

Veel last van muggen? Zet de airco aan!

Bijkomend voordeel van een airco is dat muggen niet houden van kou en luchtstromen. Met een airco heb je dus veel minder last van vervelend zoemende en prikkende muggen. Daarnaast komen muggen af op je lichaamswarmte. Hoe koeler je lijf, hoe lastiger het dus is voor de mug om jou te vinden. Zorg er dus voor dat de airco aanstaat, dan koel je vanzelf af.

In de winter snel een opgewarmde kamer

De ComfortPlus airco kan ook verwarmen. En dat is ‘s winters ideaal! Om een ruimte warm te stoken hebben we tijd en een hoop energie nodig. Met de verwarmingsfunctie van de ComfortPlus airco wordt je kamer snel verwarmd en zit je er in een mum van tijd weer lekker behaaglijk bij. Deze functie is ook perfect om te gebruiken in ruimtes die je maar kort gebruikt, maar waar het dan wel fijn is om ze op dat moment warm te hebben.

Bestel direct

De voordelen van een portable airconditioner

Een portable airco is overal in huis te gebruiken

Het grote voordeel van de portable airco van ComfortPlus is natuurlijk dat hij gemakkelijk te verplaatsen is en in iedere kamer (met een raam) is aan te sluiten. De warme lucht wordt afgevoerd met een afvoerslang naar buiten.

Zeer eenvoudige installatie

De portable airco’s van ComfortPlus zijn ‘plug-and-play’. Zodra je de stekker in het stopcontact steekt en de slang naar buiten afvoert kan de airco worden ingeschakeld en zal hij direct de ruimte gaan koelen of verwarmen. Met de gebruiksvriendelijke afstandbediening is hij gemakkelijk programmeerbaar en kan je de gewenste temperatuur instellen en zaken zoals de luchtstroom regelen.

Ergonomisch design

De ComfortPlus airco’s hebben een design dat past in ieder interieur en zijn ontworpen om moeiteloos te verplaatsen en te verrijden. Onder de airco zijn zwenkwielen gemonteerd die het makkelijk maken om hem te verplaatsen en met de handige handgrepen tilt men hem gemakkelijk over drempels heen. Het is ook geen probleem om de airco liggend te vervoeren. Wel raden we aan om na het liggend vervoeren van de airco, de airco voor gebruik een aantal uur (minimaal 2) rechtop te laten staan om zo het koelmiddel goed te laten doorlopen.

Portable airco’s zijn makkelijk op te bergen of te verhuizen

Er zijn natuurlijk ook momenten dat het niet nodig is om de airco van ComfortPlus te gebruiken. De portable airco kan gemakkelijk worden opgeborgen in bijvoorbeeld de schuur of op zolder.  Ook bij een verhuizing kan de airco natuurlijk worden meegenomen naar je nieuwe woning.

Waar moet ik op letten bij een portable airco

  • Als de airco liggend vervoerd is, laat hem dan minimaal 2 uur rechtop staan voor je hem weer inschakelt en gebruikt
  • De ruimte waar de airco gebruikt wordt moet een afvoermogelijkheid (bijvoorbeeld een raam) hebben om de warme lucht naar buiten af te kunnen voeren
  • Zet de airco enige tijd, bijvoorbeeld een uur, voor gebruik van de ruimte aan om een aangename temperatuur te bereiken
  • Zorg ervoor dat de lamellen van de airco een vrije uitstroom hebben, zet de airco dus vrij in de ruimte

Bestel direct

Topkwaliteit van ComfortPlus

Een product van klimaatspecialist Schilt Airconditioning B.V.

ComfortPlus is een merk van één van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van airconditioning en koeltechniek: Schilt Airconditioning B.V. in Meerkerk. Door te kiezen voor een airco van ComfortPlus weet je zeker dat je een product van topkwaliteit in huis krijgt. Onze airco’s doen namelijk wat ze beloven. Daarnaast profiteer je van onze uitstekende service.

Hulp op afstand

Is iets je onduidelijk of werkt je airco niet naar behoren? Je kunt gemakkelijk met Schilt Airconditioning in contact komen.

Uitstekende garantiebepalingen

De garantietermijn op onze ComfortPlus airco’s is 1 jaar, waarbij we het vertrouwen hebben dat je deze niet nodig gaat hebben. Mocht er onverhoopt wel iets mis zijn met je ComfortPlus airco, staan we voor je klaar om het op te lossen.

Bestel direct